Poze Cortine Rezistente la Foc EW 60-90-120

Cortine Rezistente la Foc EW 60-90-120

DESCRIERE

 

Cortinele Rezistente la Foc EW sunt utilizate pentru protectia golurilor, astfel incat, in eventualitatea unui incendiu, sa impiedice propagarea acestuia pe caile de evacuare. Astfel se pot utiliza pentru protectia vitrinelor de magazine, caselor de scari, spatiilor libere, atriumuri, scarilor rulante, lifturilor, etc.

Gama de fabricatie cuprinde Cortine Rezistente la Foc  dupa criteriile de etanseitate E 120 si radiatie termica W 120. Cortinele au fost incercate conform standardului EN 1634 si clasificate conform EN 13501-2.

Cortinele rezistente EW la foc sunt echipamante automate cu posibilitate de actionare manuala, care au rolul de  de bariere contra propagarii incendiului. In regim stand-by sunt ascunse in caseta, acestea desfasurandu-se numai in caz de incendiu. Cortinele sunt proiectate, dimensionate si montate pentru a preveni raspandirea incendiului in cladire.

Dimensiunile maxime ale golului liber care poate fi protejat cu cortine antifoc se stabilesc astfel incat suprafata acestora sa fie de maxim 24mp.

031.069.99.26 - InformatiiDetalii produs


Categorie: Cortine Rezistente la Foc